Vabilo za sodelovanje pri pokroviteljstvu – Grajski večeri 2018

Turistično društvo Ribnica letos praznuje 113-letnico delovanja in v tem času v Ribniški dolini pustilo velik pečat. V novejši zgodovini je glavni organizator velikih prireditev, začenši s kmečko ohcetjo v 70. letih prejšnjega stoletja, ki se je kasneje prelevila v Ribniški semenj, ki je bil lani 42. Več kot 40.000 obiskovalcev, 500 stojnic, številne spremljajoče prireditve v lanskem letu, so dovolj velik odraz načrtnega in trdega dela. V zadnjih letih smo vso dogajanje v sklopu sejma, ki je vsako leto prvo nedeljo v septembru, poimenovali Ribniški dnevi in vanj privabili številna ostala društva v dolini.

Pred devetimi leti smo dodatno julija in avgusta dogodke obogatili še z Grajskimi večeri, ki z vašo pomočjo vsako leto pridobivajo tako na kvaliteti izvajalcev, kot obisku. Grajske večere bomo prirejali tudi letos. Naša namen in cilj sta, poleg domačih umetnikov, na grajski oder privabiti zveneča imena slovenske glasbe in gledališča. Dogajanje bo zmes glasbe, od klasične, jazz, pop, rock, narodno-zabavne in gledaliških predstav.

V kolikor menite, da lahko vi ali vaše podjetje prispeva k uspešni izvedbi letošnjih Grajskih večerov, vas vljudno vabimo, da si ogledate ponudbo za pokravitelje, do katere lahko dostopate na povezavi:

Ponudba pokroviteljem - Grajski večeri 2018