Drage ljubiteljice in ljubitelji gledališke igre,                 

DramŠpilovci tokrat prvič organiziramo abonma ljubiteljskih gledališč v sezoni 2018/2019. Veseli smo, da lahko to edinstveno izkušnjo delimo ravno z vami in srčno upamo, da se nam boste pridružili in z nami uživali v dobrih predstavah.

V abonmajski sezoni bo tokrat predstavljeno 5 gledaliških predstav. Vsaka od njih je posebna in drugačna, vse pa z določeno mero humorja in gledališke napetosti, kar smo tudi želeli ponuditi našemu občinstvu.

Cena celotnega abonmaja znaša 25 € na osebo, torej 5 € na predstavo. Vse predstave se bodo odvile v dvorani TVD Partizana na Kolodvorski ulici 17 v Ribnici. Prav tako se bodo vse predstave pričele ob 19. uri zvečer. Datumsko se bodo predstave odvijale 1x na mesec od oktobra do marca z izjemo meseca decembra. Prav tako bodo načeloma vse predstave 2. soboto v mesecu, razen novembrske predstave, ki bo 3. soboto v mesecu. Na drugi strani tega dopisa boste našli podroben opis predstav ob njih pa zapisan datum predstave in uro pričetka predstave.

Vse tiste, ki se niste včlanili v abonma obveščamo, da bo nekaj kart za posamezne predstave na voljo tudi v prosti prodaji pol ure pred vsako predstavo. Cena za izven bo 7 € na predstavo.

Naj vas obvestimo, da sedeži v dvorani TVD Partizan niso oštevilčeni, zato vam stalnega sedeža žal ne moremo zagotoviti. Vstop na posamezno predstavo pa bo možen 20 minut pred začetkom predstave. Upamo, da vam ta malenkost ne bo kratila gledališkega užitka.

Želimo vam veliko zabave, sproščenosti in zadovoljstva ob gledanju izbranih predstav.

Z lepimi pozdravi,

Vaš DramŠpil